Luna Taiji Qigong

In på Qigongvägen…

Qi Gong har i flera tusen år kallats The art of longevity. Idag när människor börjar bli gamla vid 75 års ålder är Qi Gong det verktyg som kan ge människor den livskvalitet som är så viktig på äldre dagar. Andning, meditation, flexibilitet och koordination är viktiga redskap för att nå detta mål. Det är dessa verktyg som Luna Taiji qigong använder. Carlos Luna och Gunilla Wickman som driver Luna Taiji Qigong har över 40 års samlad erfarenhet av Qigong.

Qi Gong

Koncentrationsövningar är av största vikt för att bygga upp kroppens hälsa, vitalitet och styrka. När man tränar och sätter koncentrationen i centrum skapas en vacker och tilldragande kropp, sjukdom och åldrande förebyggs och livet förlängs. Vi använder fysiska och mentala metoder för att förbättra och vidmakthålla fysisk hälsa.

Kroppen måste vara fri från sjukdom för att man ska kunna vinna kunskap och insikt. Qi Gongs specialitet och särart är att vi omsorgsfullt vårdar vår kropp så att vi får följande egenskaper: stor fysisk styrka, livskraft, ett harmoniskt sinne, ungdomlighet, lugn, vänlighet, mod, goda vanor och frihet från fruktan.

Läs mer:
Luna Taiji qigong: www.lunataijiqigong.se