Nyårsretreat i Stockholms skärgård

New Beginning – Miracles in Life

Välkomna det nya året i lugn och frid och varm gemenskap – kom till vackra Ramsö i skärgården för tre dygns landning i ditt inre landskap genom medveten närvaro. Ingrid och Kareem delar under helgen med sig av konkreta verktyg för en större förståelse av hur vi ska förankra oss i vårt mer sanna jag.

Under det första dygnet lär du dig qigong, meditation varvat med konkreta övningar och taiji. Andra dygnet går vi in i tystnaden tillsammans och praktiserar medveten närvaro genom qigong, meditation, våra sinnen och vår andning. Det tredje dygnet fördjupar vi det vi lärt oss om taiji och meditationen.

Kom och landa in i dig själv, avsluta 2014 och välkomna det nya året i gemenskap och värme.

Datum: söndagen den 30 december kl 17.00 till onsdagen den 2 januari kl 15.00. För tryggheten i gruppen är det viktigt att alla kommer samtidigt, så vi startar tillsammans.

Ledare: Ingrid

Plats: Retreatcentret Himlagjord, Varvsvägen 32, Ramsö, Vaxholm.

Kostnad: 500 kr till Retreatcentret. Kursen gratis. Frivillig donation, rek 900 kronor.

Logi: Det finns möjlighet till gratis sovplats på qigongmattan i meditationsrummet och tillgång till några sängplatser/madrasser på rum för 250 kr/natt.

Mat: Knytkalas. Du tar med dig en måltid vegetarisk mat för 8 personer, din egen frukostmat och frukt.

Antal deltagare: Max elva.

Anmälan: Din plats är bokad när du satt in 500 kr till Retreatcentret på pg 166 38 07-4 och skickat din anmälan via mejl med namn, adress och telnr till Ingrid eller Kareem. Se mejladresser nedan.

Varmt välkommen att dela några lugna, närvarande dygn med oss på Retreatcentret Himlagjord!

Anmälan och info
Ingrid Frideborgsdotter: frideborgsdotter@hotmail.com, 073-508 60 70