Qigong och akupressur hjälper dig att slå om från stress till lugn och hitta din inre frid. När du blir lugn sätter kroppens egna självläkningsprocess igång. Qigong lindrar dina smärtor och blockeringar, gör dig friskare, piggare och gladare.

Skratta och njut! Förändra ditt liv!

När du tränar Qigong och Taiji lär du att andas rätt och att undvika stress. Resultatet blir bättre balans, koordinationsförmåga och rörlighet. Med hjälp av Taiji och Qigong minskar eller försvinner huvudvärk, värk i leder, du lär dig sova och njuta av livet.

Kom till Ramsö och njut av lugnet och tystnaden!.

TAIJI OCH QIGONG

I Stockholm och Vaxholm. Landa i ditt hjärta. Andas, skratta och njut…

Låt känslorna komma och gå som lätta moln på en sommarhimmel. Allt bara är. Här och nu. I varje ögonblick. När du tränasr taiji och qigong lär du dig andas rätt och att undvika stress. Resultatet blir bättre balans, koordinationsförmåga och rörlighet. Med hjälp av taiji och qigong minskar huvudvärk, värk i leder, du lär dig sova bättre och njuta av livet här och nu.